Next Generation Search & Parse & Matching

Digitale transformatie van HR processen

Dankzij 360Match kunnen search en matching processen geautomatiseerd worden en bespaart u kostbare tijd zodat uw recruiters zich kunnen bezig houden met de persoon achter de cv.

Onze meerwaarde:

  • Recruiters tot 30 minuten tijd besparen bij elke zoekopdracht
  • Recruiters krijgen automatische matches in real-time voorgeschoteld
  • Hiring Managers laten 360Match alle inkomende CV's doorlezen en krijgen direct een shortlist
  • Jobsites verbeteren hun instroom dankzij een excellente job search
  • Live koppeling met Jobdigger voor automatische lead generation
  • Live koppeling met VDAB voor automatische matching van werkzoekenden met uw vacatures
  • Smart Tagging API voor het verbeteren van uw data
  • Geïntegreerd met Carerix, Bullhorn, Salesforce en Otys

Ook binnen pharma, life sciences en research levert theMatchBox meerwaarde. Bekijk onze bedrijfsvideo en onze business cases in andere sectoren om je te laten inspireren.

VDAB
GigHouse
HelloFlex
BNP
VIAA
TBI
AbsoluteJobs
Noel Wilson, Founder & CEO Jellow
Noel Wilson
Founder & CEO Jellow

“Voor ons is een accurate en betrouwbare matchingtechnologie van cruciaal belang. Onze klanten betalen immers om snel zelf via de website één of meerdere freelanceprofielen te vinden voor hun opdrachten. We wilden onze matching op het hoogste niveau tillen dus werd het tijd om er specialisten bij te halen. De bedoeling is dat TheMatchbox, dankzij hun focus op meetbare kwaliteit, Jellow zal ontzorgen en dat onze eigen medewerkers zich kunnen focussen op de groei van ons netwerk en de tevredenheid van opdrachtgevers en freelancers.” Lees persbericht.

MEER WETEN OVER DEZE CASE?
theMatchBox in legaltech

Wil jij ook automatisch kandidaten matchen met jobs?

Neem contact met ons op

Kwaliteit, Transparantie, Flexibiliteit

360Match staat borg voor de hoogste kwaliteit in searching, parsing en matching. Dankzij de next generation software architectuur levert 360Match de beste precision & recall op de markt. Dankzij de transparantie en aanpasbaarheid halen recruiters steeds alle opportuniteiten uit je eigen database of externe databanken. 360Match is beschikbaar binnen Salesforce en Carerix en is geïntegreerd met de VDAB CV service en Brightstaffing. Wenst u ook te genieten van 360Match binnen uw bedrijf of ATS, aarzel dan niet om ons te contacteren.

"Dankzij theMatchBox besparen onze klanten tot 2 uur om de juiste kandidaat voor een openstaande flexjob te vinden. Dit geeft hen een groot voordeel in de competitieve recruteringsbusiness." - Arjan Seunninga, Director Technology bij HelloFlex (NL)

BOEK EEN DEMO DOWNLOAD ONDERZOEK

Wil jij ook sneller jobs en kandidaten matchen?

Neem contact met ons op

Andere sectoren

theMatchBox biedt meerwaarde voor vele industrieën waar men met teksten aan de slag moet. Dankzij theMatchBox kan u alvast veel manueel leeswerk besparen.

Researchers

Researchers

Zitten jouw onderzoeksgegevens verstopt in een berg PDF of Word bestanden op een fileserver of in gedeelde mailboxes? Via parsing en textmining kan theMatchBox verborgen gegevens optimaal ontsluiten en zorgen dat alle data gedeeld kan worden binnen je research teams en partners. #fair #datamaturity #pharma #environment

Juristen: bespaar jezelf tijd

Juristen

TheMatchBox' automatische juridische analyse- en zoekoplossing helpt je bij het doorzoeken en analyseren van grote hoeveelheden wetgeving, jurisprudentie, doctrine en andere juridische documentatie.

theMatchBox adds value to any software

Software company

theMatchBox heeft tal van API's die software ontwikkelaars toelaten om semantisch te zoeken. Samengestelde woorden uit elkaar halen. Ontologieën, Data cleansing, Normalisation, Correction, Pattern matching. Als backend toepassing is theMatchBox perfect in te passen in uw processen.

theMatchBox can help you convert transcripts into stats

Contact Center Supervisor

Vandaag kunnen klanten op allerlei manieren contact opnemen met contact centers. Denk maar aan chat, whatsapp, email en telefoon. theMatchBox kan helpen met deze informatie doorzoekbaar te maken, trends te ontdekken en detecteren of klanten gelukkig zijn of niet. #textmining #analytics

helping datascientists around the world

Data Scientist/BI

Niet alle business kritische informatie zit mooi gestructureerd in databases of datawarehouses. Soms zit er essentiële informatie in ongestructureerde documenten zoals terms & conditions, surveys, manuals, word documenten. Ook uit die informatie wil je business intelligence kunnen halen. theMatchBox kan jouw helpen!

theMatchBox helps dpo stay compliant

Compliance/DPO

GDPR is vandaag een belangrijk voor elke organisatie. Wil u zeker zijn dat u alle documenten met persoonsgegevens in kaart hebt gebracht? theMatchBox kan u helpen om automatisch uw documenten in kaart te brengen. #risk

Wil jij ook je data maximaal ontginnen?

Neem contact met ons op

Onder de motorkap van theMatchBox


º Passie voor transparante kwaliteit
º API first software architecture
º Smart use of AI
º Supergetalenteerde taalanalyzers
º Machine Learning
º Natural Language Processing
º 100% eigen intellectuele eigendom
º Hoogst schaalbaar
º Eenvoudig te integreren
º Gefocust op UW business case

BOEK EEN DEMO
Under the hood of theMatchBox
Participant of PwC's Scale HR programme 2020

Wil jij ook je data maximaal ontginnen?

Neem contact met ons op

Enkele referenties

theMatchBox helpt tal van bedrijven en organisaties met het vinden van de juiste informatie in hun data en om te vormen tot business intelligence. Dit door gebruik te maken van advanced language analyzers, NLP, AI, onze expertise en bovenal onze inzet om altijd voor het maximale resultaat te gaan. de bedrijven die we mogen vermelden staan hieronder, de andere moeten jammer genoeg een geheim blijven.

VDAB
HelloFlex
Jellow
GigHouse
TBI
AbsoluteJobs
SalesForce
BNP
VIAA

Wil jij ook je data maximaal ontginnen?

Neem contact met ons op

Onze partners

Klik op een logo om meer te weten te komen over onze partners.

Wil jij ook je data maximaal ontginnen?

Neem contact met ons op

Over ons

Vier entrepreneurs met een verschillende achtergrond, maar een gedeelde passie om van geschreven tekst waarde te creëren voor uw organisatie.

Jan Govaerts

Jan Govaerts

Managing Partner

Gepassioneerd in het vertalen van technologie naar meerwaarde voor theMatchBox en vooral zijn klanten.

Joeri Mesens

Joeri Mesens

Founder

Ervaren software architect met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van search engines. Data Protection Officer (GDPR)

Leen van Acker

Leen Van Acker

Founder

Computerlinguïste met een passie voor R&D en taal. Natural Language Processing specialiste.

Vincent Schoeters

Vincent Schoeters

Partner

Legaltech junkie met oog voor innovatie met als doel het leven van juristen zo eenvoudig mogelijk maken en repetitief werk zoveel mogelijk uit te schakelen.

The Attic
Grotehondstraat 44
2018 Berchem
Antwerpen