Monetizing your company's text data

Data is het nieuwe goud!

Data is de motor van uw digitale transformatie. theMatchBox zet tekst om in data en zo bespaart u tijd, verlaagt risico's en verhoogt uw omzet.

Met theMatchBox software oplossing kunnen:

  • Recruiters tot 2x sneller vacatures en kandidaten matchen
  • Juristen uren werk besparen door minder manueel opzoekwerk
  • Researchers alle onderzoeksgegevens automatisch analyseren
  • Softwarebedrijven hun oplossing intelligenter maken

Neem één minuut om onze bedrijfsvideo te bekijken, een demo te boeken of om door onze business cases te lezen.

VDAB
VDAB
VDAB
VDAB
VDAB

Recruiters: Verdubbel uw efficiëntie nu

Op zoek naar de hoogste precisie in de markt gekoppeld met uw ATS of job website? theMatchBox is dubbel zo goed in het matchen van jobs en kandidaten, wat resulteert in uren tijdswinst voor recruiters en meer spontane sollicaties op uw website. Koppelingen met jobkanalen en VDAB verhogen verder de kans op het invullen van een vacature.Bekijk nu onze pitch >>>

"Dankzij theMatchBox besparen onze klanten tot 2 uur om de juiste kandidaat voor een openstaande flexjob te vinden. Dit geeft hen een groot voordeel in de competitieve recruteringsbusiness." - Arjan Seunninga, Director Technology bij HelloFlex (NL)

BOEK EEN DEMO DOWNLOAD ONDERZOEK

Wil jij ook sneller jobs en kandidaten matchen?

Neem contact met ons op

Juristen: bespaar jezelf tijd

TheMatchBox' automatische juridische analyse- en zoekoplossing helpt je bij het doorzoeken en analyseren van grote hoeveelheden wetgeving, jurisprudentie, doctrine en andere juridische documentatie.

TheMatchBox NLP/AI-gebaseerde technologie begrijpt naadloos de betekenis van context en het specifieke juridische jargon, wat je enkel relevante data-extractie uit elk type juridisch document of dataset (OUT) oplevert.

TheMatchBox geeft je toegang tot waardevolle inzichten die vandaag meestal opgesloten zitten in ongestructureerde sets van juridische documenten!

BOEK EEN DEMO
theMatchBox in legaltech

Ben jij ook een jurist die sneller en accurater wil werken?

Neem contact met ons op

Andere toepassingsgebieden

theMatchBox biedt meerwaarde voor vele industrieën waar men met teksten aan de slag moet. Dankzij theMatchBox kan u alvast veel manueel leeswerk besparen.

theMatchBox helps dpo stay compliant

Compliance/DPO

GDPR is vandaag een belangrijk voor elke organisatie. Wil u zeker zijn dat u alle documenten met persoonsgegevens in kaart hebt gebracht? theMatchBox kan u helpen om automatisch uw documenten in kaart te brengen. #risk

theMatchBox can help you convert transcripts into stats

Contact Center Supervisor

Vandaag kunnen klanten op allerlei manieren contact opnemen met contact centers. Denk maar aan chat, whatsapp, email en telefoon. theMatchBox kan helpen met deze informatie doorzoekbaar te maken, trends te ontdekken en detecteren of klanten gelukkig zijn of niet. #textmining #analytics

helping datascientists around the world

Data Scientist/BI

Niet alle business kritische informatie zit mooi gestructureerd in databases of datawarehouses. Soms zit er essentiële informatie in ongestructureerde documenten zoals terms & conditions, surveys, manuals, word documenten. Ook uit die informatie wil je business intelligence kunnen halen. theMatchBox kan jouw helpen!

theMatchBox adds value to any software

Software company

theMatchBox heeft tal van API's die software ontwikkelaars toelaten om semantisch te zoeken. Samengestelde woorden uit elkaar halen. Ontologieën, Data cleansing, Normalisation, Correction, Pattern matching. Als backend toepassing is theMatchBox perfect in te passen in uw processen.

Wil jij ook je data maximaal ontginnen?

Neem contact met ons op

Onder de motorkap van theMatchBox

º API first software architecture
º Smart use of AI
º Supergetalenteerde taalanalyzers
º Machine Learning
º Natural Language Processing
º 100% eigen intellectuele eigendom
º Hoogst schaalbaar
º Eenvoudig te integreren
º Passie voor kwaliteit
º Gefocust op UW business case

BOEK EEN DEMO
Under the hood of theMatchBox

Wil jij ook je data maximaal ontginnen?

Neem contact met ons op

Enkele referenties

theMatchBox helpt tal van bedrijven en organisaties met het vinden van de juiste informatie in hun data en om te vormen tot business intelligence. Dit door gebruik te maken van advanced language analyzers, NLP, AI, onze expertise en bovenal onze inzet om altijd voor het maximale resultaat te gaan. de bedrijven die we mogen vermelden staan hieronder, de andere moeten jammer genoeg een geheim blijven.

VDAB
Helloflex
BNP
VIAA
Roularta
Jellow

Wil jij ook je data maximaal ontginnen?

Neem contact met ons op

Over ons

Vier entrepreneurs met een verschillende achtergrond, maar een gedeelde passie om van geschreven tekst waarde te creëren voor uw organisatie.

Jan Govaerts

Jan Govaerts

Managing Partner

Gepassioneerd in het vertalen van technologie naar meerwaarde voor theMatchBox en vooral zijn klanten.

Joeri Mesens

Joeri Mesens

Founder

Ervaren software architect met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van search engines. Data Protection Officer (GDPR)

Leen van Acker

Leen Van Acker

Founder

Computerlinguïste met een passie voor R&D en taal. Natural Language Processing specialiste.

Vincent Schoeters

Vincent Schoeters

Partner

Legaltech junkie met oog voor innovatie met als doel het leven van juristen zo eenvoudig mogelijk maken en repetitief werk zoveel mogelijk uit te schakelen.

House of Ape
Grotehondstraat 44
2018 Berchem
Antwerpen