Next Generation Search & Parse & Matching

Carerix

Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures.

Gebaseerd op 15 jaar ervaring, biedt Carerix een modern platform die het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt. Allemaal vanuit één systeem.

We volgen de trends en ontwikkelingen in de recruitmentmarkt op de voet. Samen met een partner eco-systeem van meer dan 50 partners, waaronder theMatchBox, levert Carerix oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke wensen van recruiters, detacheerders en intermediairs. Met klanten als Randstad, Adecco, Let’s Work, ANWB en Sterksen bedient Carerix meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over meer dan 20 landen.

Ons Partnership

De Assisted Matching module van 360Match is volledig geïntegreerd binnen het Carerix ATS en laat gebruikers toe om met hoge precisie, volledigheid en transparantie de juiste matches uit zijn talentpool of jobpool te vinden. Met 360Match vinden gebruikers tot 30% meer matches en besparen ze tot 25 minuten per zoekopdracht.

Verder geeft dit partnership, Carerix klanten ook de mogelijkheid tot maatwerk met automated matching, koppelingen met VDAB en een state-of-the-art job search.

Lees ook meer op: https://carerix.com/product/thematchbox/

Cornerstone Business park
Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28B
3045 AP Rotterdam
Nederland
Carerix
The Attic
Grotehondstraat 44
2018 Berchem
Antwerp